Advertisement

2016 Eb Magyarország Izland - Magyarország - Izland EB-selejtező - fotó: Dancs Enikő Bianka - Percben király kiejtette a labdát egy szögletet követően, majd kádár előtt.

2016 Eb Magyarország Izland - Magyarország - Izland EB-selejtező - fotó: Dancs Enikő Bianka - Percben király kiejtette a labdát egy szögletet követően, majd kádár előtt.. Percben egyenlített, majd jött szoboszlai dominik, és egy távoli lövéssel a 91. Percben megszerezte a vezetést, a csereként beállt loic nego a 88. Hiába támadtunk többet és hiába játszottunk jobban, izland mehetett boldogan szünetre. Az izlandi birkir saevarsson (j2) öngólt lõ, mellette jobbra böde dániel (j) és szalai ádám. De mindent összevetve valóban elképzelhetetlen volt, hogy azon a nyári délutánon, kora estén kikapjon a magyar válogatott.

Portugal 3 hungary 3 in june 2016 in lyon. Az izlandi birkir saevarsson (j2) öngólt lõ, mellette jobbra böde dániel (j) és szalai ádám. Percben király kiejtette a labdát egy szögletet követően, majd kádár előtt. Az izland elleni összecsapásra több mint 15 ezer, közel 20 ezer magyar drukker kísérte el a nemzeti együttest, és a szurkolók fenomenális. 4 ponttal állunk és az utolsó fordulóban egymás ellen játszó osztrákokat vagy az izlandiakat biztosan megelőztük már!

Magyarország - Izland Himnusz EURO 2016 Marseille - YouTube
Magyarország - Izland Himnusz EURO 2016 Marseille - YouTube from i.ytimg.com
50 009 просмотров 50 тыс. A magyar válogatott kezdője a 2016. Ez volt az első eb, amelyen 24 csapat vett részt. Percben király kiejtette a labdát egy szögletet követően, majd kádár előtt. Már most láthatjátok a ma esti mérkőzést, mindezt 105 perc helyett mindössze hét percben. A címvédő a spanyol válogatott volt. Az izland elleni összecsapásra több mint 15 ezer, közel 20 ezer magyar drukker kísérte el a nemzeti együttest, és a szurkolók fenomenális. Hiába támadtunk többet és hiába játszottunk jobban, izland mehetett boldogan szünetre.

Az izland elleni összecsapásra több mint 15 ezer, közel 20 ezer magyar drukker kísérte el a nemzeti együttest, és a szurkolók fenomenális.

Portugal 3 hungary 3 in june 2016 in lyon. Már most láthatjátok a ma esti mérkőzést, mindezt 105 perc helyett mindössze hét percben. Percben megszerezte a vezetést, a csereként beállt loic nego a 88. De mindent összevetve valóban elképzelhetetlen volt, hogy azon a nyári délutánon, kora estén kikapjon a magyar válogatott. Hiába támadtunk többet és hiába játszottunk jobban, izland mehetett boldogan szünetre. 4 ponttal állunk és az utolsó fordulóban egymás ellen játszó osztrákokat vagy az izlandiakat biztosan megelőztük már! Upload, livestream, and create your own videos, all in hd. Az izland elleni összecsapásra több mint 15 ezer, közel 20 ezer magyar drukker kísérte el a nemzeti együttest, és a szurkolók fenomenális. Az izlandi birkir saevarsson (j2) öngólt lõ, mellette jobbra böde dániel (j) és szalai ádám. 50 009 просмотров 50 тыс. Percben egyenlített, majd jött szoboszlai dominik, és egy távoli lövéssel a 91. Percben király kiejtette a labdát egy szögletet követően, majd kádár előtt. Facebook , twitter , vk , forum.

Fókusz sport labdarúgás foci eb. Facebook , twitter , vk , forum. Az izland elleni összecsapásra több mint 15 ezer, közel 20 ezer magyar drukker kísérte el a nemzeti együttest, és a szurkolók fenomenális. Portugal 3 hungary 3 in june 2016 in lyon. Már most láthatjátok a ma esti mérkőzést, mindezt 105 perc helyett mindössze hét percben.

Gylfi Sigurdsson Izland 002 - Foci Eb 2016
Gylfi Sigurdsson Izland 002 - Foci Eb 2016 from focieb2016.com
Fókusz sport labdarúgás foci eb. A magyar válogatott kezdője a 2016. Ez volt az első eb, amelyen 24 csapat vett részt. 50 009 просмотров 50 тыс. Facebook , twitter , vk , forum. Percben király kiejtette a labdát egy szögletet követően, majd kádár előtt. Az izlandi birkir saevarsson (j2) öngólt lõ, mellette jobbra böde dániel (j) és szalai ádám. Már most láthatjátok a ma esti mérkőzést, mindezt 105 perc helyett mindössze hét percben.

4 ponttal állunk és az utolsó fordulóban egymás ellen játszó osztrákokat vagy az izlandiakat biztosan megelőztük már!

Percben egyenlített, majd jött szoboszlai dominik, és egy távoli lövéssel a 91. 4 ponttal állunk és az utolsó fordulóban egymás ellen játszó osztrákokat vagy az izlandiakat biztosan megelőztük már! A magyar válogatott kezdője a 2016. Portugal 3 hungary 3 in june 2016 in lyon. A játék meg a legendás sensible world of soccer. Hiába támadtunk többet és hiába játszottunk jobban, izland mehetett boldogan szünetre. Az izlandi birkir saevarsson (j2) öngólt lõ, mellette jobbra böde dániel (j) és szalai ádám. A címvédő a spanyol válogatott volt. Már most láthatjátok a ma esti mérkőzést, mindezt 105 perc helyett mindössze hét percben. Upload, livestream, and create your own videos, all in hd. Az izland elleni összecsapásra több mint 15 ezer, közel 20 ezer magyar drukker kísérte el a nemzeti együttest, és a szurkolók fenomenális. 50 009 просмотров 50 тыс. Percben király kiejtette a labdát egy szögletet követően, majd kádár előtt.

Portugal 3 hungary 3 in june 2016 in lyon. Az izland elleni összecsapásra több mint 15 ezer, közel 20 ezer magyar drukker kísérte el a nemzeti együttest, és a szurkolók fenomenális. A magyar válogatott kezdője a 2016. This opens in a new window. Percben egyenlített, majd jött szoboszlai dominik, és egy távoli lövéssel a 91.

Eb 2016: Izland-Magyarország - NSO
Eb 2016: Izland-Magyarország - NSO from www.nemzetisport.hu
Percben megszerezte a vezetést, a csereként beállt loic nego a 88. De mindent összevetve valóban elképzelhetetlen volt, hogy azon a nyári délutánon, kora estén kikapjon a magyar válogatott. 4 ponttal állunk és az utolsó fordulóban egymás ellen játszó osztrákokat vagy az izlandiakat biztosan megelőztük már! Már most láthatjátok a ma esti mérkőzést, mindezt 105 perc helyett mindössze hét percben. Upload, livestream, and create your own videos, all in hd. This opens in a new window. Percben egyenlített, majd jött szoboszlai dominik, és egy távoli lövéssel a 91. Percben király kiejtette a labdát egy szögletet követően, majd kádár előtt.

Facebook , twitter , vk , forum.

Ez volt az első eb, amelyen 24 csapat vett részt. 50 009 просмотров 50 тыс. De mindent összevetve valóban elképzelhetetlen volt, hogy azon a nyári délutánon, kora estén kikapjon a magyar válogatott. A játék meg a legendás sensible world of soccer. A magyar válogatott kezdője a 2016. 4 ponttal állunk és az utolsó fordulóban egymás ellen játszó osztrákokat vagy az izlandiakat biztosan megelőztük már! Percben egyenlített, majd jött szoboszlai dominik, és egy távoli lövéssel a 91. Facebook , twitter , vk , forum. Portugal 3 hungary 3 in june 2016 in lyon. Fókusz sport labdarúgás foci eb. Az izlandi birkir saevarsson (j2) öngólt lõ, mellette jobbra böde dániel (j) és szalai ádám. Percben megszerezte a vezetést, a csereként beállt loic nego a 88. Már most láthatjátok a ma esti mérkőzést, mindezt 105 perc helyett mindössze hét percben.

Facebook , twitter , vk , forum eb magyarország. Fókusz sport labdarúgás foci eb.

Posting Komentar

0 Komentar